AVVV Voetbal VK De Sjoeters 30-31 Maart 2018

Vr. 30.3 Sjoeters Recreatief- Borsbeke 2-4

De recreatieven begonnen goed aan de match en na 10’ stond het 1-0 na een owngoal. Er kwamen nog verschillende kansen op 2-0 maar in plaats van 2-0 werd het 1-1 uit een penalty voor de rust. Na de pauze even wat overwicht van de bezoekers maar de Sjoeters herstelden het evenwicht maar juist op het ogenblik dat de 2-1 in de lucht hing werd het 1-2 opnieuw via penalty. Kort nadien zelfs 1-3. De recreatieven zetten nu alles op alles om snel terug te komen en Xavier Depestel kon op strafschop milderen tot 2-3. Diezelfde speler kreeg nog twee mooie kansen op de gelijkmaker maar het waren uiteindelijk de bezoekers die er op counter even voor tijd nog 2-4 van maakten. Ondanks een goeie match dus toch een ietwat onverdiende nederlaag voor de recreatieven.

Zat. 31.3 FC De Vissers Alsemberg – Sjoeters A 1-3

De A-ploeg ging voor een 12e match op rij zonder verlies aan de slag in Alsemberg. De thuisploeg die nog punten kan gebruiken voor het behoud begon aanvallend en kreeg wat medewerking van de scheidsrechter door een aantal aanvallen die in buitenspel niet werden afgevlagd. Dit irriteerde de Sjoeters zodanig dat er onnodig met gele kaarten werd gezwaaid. Toen Peter DP dan na een kwartier wat ongelukkig een tegenstrever ten val bracht kreeg hij een tweede geel en rood. De Sjoeters moesten met 10 voort en werden al snel op achterstand gesteld (1-0). Op zo’n moment kan men altijd rekenen op topschutter Steven R en ook deze keer bracht hij snel de A-ploeg terug (1-1). Nog voor de rust was het aan de andere topschutter Davy DM om de Sjoeters zelfs op voorsprong te brengen. Na de pauze eindelijk het wederoptreden van Jelle DD. Met z’n tienen speelde de ploeg sterk in blok en wilde zo graag een nieuwe overwinning. Davy DM Draaide een vrijschop mooi binnen (1-3) en de zege was binnen. Wat een prestatie. Een topteam en topresultaten. Nu al 12 matchen ongeslagen en 30 op 36 en een stevige 2e plaats in de stand van de hoogste afdeling van het amateurvoetbal. Nog 2 matchen te gaan.