Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

SJOETERS DAMES KAMPIOEN!!!

Het voorbije seizoen werd er opnieuw geschiedenis geschreven bij de Sjoeters.
Op sportief vlak werd het een ‘boerejaar’. De recreatieven deden het naar gewoonte zeer goed vriendschappelijk op vrijdagavond. De A-ploeg werd 3e in 2e nationale. De B-ploeg deed het nog ietsje beter door 2e te eindigen in 3e nationale (vice kampioen) maar DE prestatie van het jaar kwam deze keer van de SJOETERS DAMES die in hun 1e jaar in de Belgische Voetbalbond meteen kampioen werden. Van hun 30 matchen wonnen ze er 29 en realiseerden een duizelingwekkend doelpuntensaldo. De ploeg van coach Kjell Baeyens zette de club nog meer op de kaart. Een unieke prestatie die passend gevierd werd op 30 april.
Volgend jaar gaan ze een stapje hoger (nl in 2e provinciale) opnieuw ambitieus van start.
Het seizoen bij de Sjoeters wordt voor de leden, partners en kinderen van de 4 ploegen zoals steeds afgesloten met een spetterende barbecue, verzorgd door de Vriendenkring van de Sjoeters. Ook de 4 gouden schoenen zullen dan uitgereikt worden.
Wie zich voor volgend seizoen wilt aansluiten bij onze club kan hiervoor best contact opnemen met de voorzitter Patrick De Smedt (0497/332321); Hij zal je dan wel graag doorverwijzen naar iemand van de sportieve cel van de club.
Iedereen nog een weldoend verlof toegewenst en tot volgend seizoen, een bijzonder seizoen trouwens voor de Sjoeters want dan zal de grootse viering 35 JAAR SJOETERS plaatsvinden!!!

Do. 30.04 Sjoeters Dames - Irlande Auderghem 1-2

Donderdagavond kregen onze meisjes het bezoek van de 2e uit de stand nl. Irlande Auderghem. De bezoekers startten het best aan de partij en zetten ze meteen onder druk. Onze meisjes moesten even wennen aan het hogere tempo dan ze doorgaans gewend zijn van de tegenstander en stonden halfweg de eerste helft al een doelpunt in het krijt. Een knappe combinatie tussen Nele B. en Lore H. zorgden al snel voor een knappe gelijkmaker. De bezoekers vielen wat terug en onze meisjes kwamen beter in de wedstrijd. Na de pauze leverde dat enkele goede kansen op, maar Lien, Nele B. en Lore H. wisten niet te scoren. Ook de bezoekers hadden enkele kansen, maar deze werden aanvankelijk gemist tot 5 minuten voor tijd de bal dan toch tegen de netten ging. Een goed spelend Irlande pakte zo de 3 punten mee naar huis, maar dat zorgde voor geen domper op het feestgedruis. De talrijk aanwezige supporters zorgden voor een geweldige sfeer tijdens de match dat zich verder zette in een geweldig kampioensfeest na de partij waar ook onze tegenstander met veel plezier aan bijdroeg.
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Sofie Vermeerbergen, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Nele Van den Broeck, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaecker, Mayte Pevenage, Debbie D’Haese.

Do. 7.5 20u JS Chaumont Gistoux - Sjoeters Dames

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk