Wedstrijdverslag 30 April 2014

Woe 30.04 Cristal Girls - Sjoeters Dames 1-2

Afgelopen woensdag stond er de uitgestelde wedstrijd op het terrein van Cristal girls op het programma. Onze meisjes startten furieus aan de partij en kregen al meteen twee uitstekende mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar beide kansen werden gepareerd door de keepster. Halfweg de eerste helft werden onze meisjes dan toch beloond voor het aanvallende voetbal. Lien zette op rechts een actie op, die door Sofie netjes werd afgewerkt. Even later had Lien de uitgelezen kans om de score te verdubbelen, maar haar kopbal op een uitstekende voorzet van Stien ging naast. Ook Mayte, Sofie en Lore kregen nog kansjes, maar de score bleef op 0-1 steken. De tweede helft was nog maar net gestart of de thuisploeg kwam op gelijke hoogte. Lieselotte werd geklopt door een afgeweken bal op een onterecht toegekende hoekschop. Onze meisjes waren even het noorden kwijt en kregen het lastig. Gelukkig kwam Lieselotte enkele keren gepast tussen zodat de thuisploeg niet meer wist te scoren. Dat konden onze meisjes wel nog voor een tweede keer via Lore die een pass van Lien wist af te ronden. De stand wijzigde niet meer zodat onze meisjes met een 1-2 overwinning huiswaarts keerden!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Stien Raedemaecker, Niky De Kegel, Britt Storme, Tania Louage, Mayte Pevenage, Annelore De Potter, Lore Hervent, Sofie Vermeerbergen, Jolien De Donder, Lien Thoen, Debbie D’Haese, Nele Boonen, Nele Van den Broeck.

Eetfestijn 02-03/12/2023 in De Boot te Opwijk.
Take-away ook mogelijk: hier bestellen