Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 31 Maart - 1 April 2017

Vr. 31.3 Sjoeters Dames – Merchtem Wolvertem B 3-1

Vr. 31.3 TK Meldert – Sjoeters recreatief 4-3

De recreatieven moesten op verplaatsing naar Meldert en konden er spelen op het 1e terrein van Meldert met alles erop en eraan. Een geweldige ervaring voor de spelers. De spelers waren wat onder de indruk en lieten het eerste kwartier het initiatief aan de thuisploeg die goed combineerde. Na een mooie tegenaanval kon Ozias scoren op aangeven van Tom Vrijders 0-1. De thuisploeg nam wat meer risico’s en er kwamen nog meer kansen voor de Sjoeters. Na een mooie ren kon Ozias voor een tweede maal scoren. Nog voor de rust ei zo na 0-3 na een schot op de paal van Mathias Pots en opnieuw op de paal in de rebound. Na de pauze gingen de Sjoeters door op hun élan en na 15’ kon de uitblinker van de dag Tom Vrijders de 3e goal aanbieden aan Ozias (0-3). Iedereen dacht dat de match gespeeld was maar door het uitvallen van Peter De Smedt kantelde de match. De thuisploeg scoorde tegen en ineens ging alles vanzelf voor Meldert en tot overmaat van ramp werd het nog 4-3. Een pijnlijke nederlaag na een 0-3 op 20’ voor tijd en meteen ook de 1e nederlaag van het jaar voor de recreatieven.

Zat. 1.4 Sporting Boys A – Sjoeters A 5-3

Op kunstgras in het St.-Niklaasinsinstituut in Anderlecht moest de A-ploeg partij geven aan de Sportingboys. De ploeg begon gemotiveerd maar na 5’ een spijtig misverstand en via een owngoal stond het 1-0. Nog geen 5’ later opnieuw de thuisploeg 2-0. Tussendoor waren Jitse en Steven al kort bij een doelpunt geweest. Na de pauze kregen we een open match met heel wat ruimte en kansen langs beide kanten. Zowel Jitse als Steven kwamen alleen voor de doelman maar misten spijtig genoeg de aansluiter. Op counter werd het dan 3-0 en even later na een nieuw mistasten achteraan zelfs 4-0. De A-ploeg bleef echter gaan en Steven scoorde mooi de 4-1. Na een mooie actie op links van Jitse zette deze voor en Steven werkte koelbloedig af 4-2. Opnieuw even hoop maar aan de overkant opnieuw goal 5-2. 10’ Voor tijd dan penalty mooi omgezet door speler coach Kenny en 5-3. Meteen de eindstand. Positief was dat de ploeg 3x scoorde op verplaatsing maar negatief dat er te gemakkelijk doelpunten werden weggegeven. Een belangrijk werkpunt naar de toekomst toe.

Zat. 1.4 Hoke Erembodegem – Sjoeters B 0-1

De B-ploeg moest na een moeilijke periode in de competiitie op bezoek bij Hoke, elk jaar een kanshebber op de titel. Het beloofde een moeilijke match te worden. De ploeg overtrof evenwel zichzelf en speelde een geweldige match met veel inzet en de wil om een goed resultaat te halen. De defensie stond pal met een goeie match van doelman Jelle Vliegen. De Sjoeters kregen in de eerste helft al een paar kansen en het was Pieter Verspecht die er 0-1 van maakte. Na de pauze probeerde de thuisploeg terug te komen maar de Sjoeters hielden stand en kregen op counter nog heel wat kansen, zeer goeie zelfs, maar deze werden spijtig genoeg allemaal gemist. Gelukkiglijk scoorde ook de thuisploeg niet en was de uitoverwinning een feit, een kleine stunt voor de jongens van trainer Patrick Coudyser.

Volgende wedstrijden:
Vr; 7.4 21u Borsbeke -Sjoeters recreatief
Zat. 8.4 14u30 Jezus Eik A – Sjoeters A
Zat. 8.4 16u Jezus Eik C – Sjoeters B
Zat. 8.4 BoPéLe - ZVK Sjoeters

Volgende activiteit

Eetfestijn 02-03/12/2023 in De Boot te Opwijk.
Take-away ook mogelijk: hier bestellen