AVVV Voetbal VK De Sjoeters 3 Februari 2018

Zat. 3.2 Sjoeters A – Cafeboontjes Asse A 1-0

Na een sterke reeks uitslagen (5 overwinningen en 1 gelijkspel) was de A-ploeg gelijk derde met Cafeboontjes, de kampioen van de voorbije 2 seizoenen. Het beloofde dus een spannende match te worden en zo bleek ook. De beide ploegen hielden mekaar goed in evenwicht. De Sjoeters hadden wel wat veldoverwicht maar de bezoekende verdediging gaf geen krimp. Een logische 0-0 ruststand. Na de pauze meer drang bij de Sjoeters om te winnen en zo de kloof met de kop niet te laten groter worden. Toen het een kwartier voor tijd nog 0-0 stond stuurde coach Kenny Peter DP mee naar het middenveld en nam zo wat risico’s. Deze gedurfde aanpak loonde want kort nadien maakte hij een persoonlijke actie en speelde Davy DM gepast aan en deze twijfelde niet. De bal in de kruising en 1-0. De bezoekers probeerden nog terug te komen maar het bleef bij een moeilijk bevochten 1-0 overwinning. Hierdoor blijft de A-ploeg meedraaien bij de top drie met nog 8 matchen te gaan.

Zat. 3.2 Sjoeters B – Cafeboontjes Asse B 4-0

De B-ploeg moest de B-ploeg van Cafeboontjes bekampen, de fiere leider al een heel seizoen en nog maar 1 keer verloren. De jongens van coach Davy M waren echter super gemotiveerd en kenden een sterke dag. Het was een plezier voor de toeschouwers om de thuisploeg de hele match te zien domineren. In de eerste helft creëerden de Sjoeters al heel wat kansen maar het was enkel Yander M die kon scoren (1-0 bij de rust). Na de pauze nog meer druk van de thuisploeg en onder impuls van een sterke Jurgen DB vielen de doelpunten nu wel, eentje via Wesley G en twee van de uitblinker Jurgen DB. Belangrijk ook te vermelden de sterke prestatie van de centrale verdedigers Tim en Bart die de bezoekende spitsen uit de match hielden. In alle geval een sterke collectieve prestatie van de Sjoeters. Niet te verwonderen dat er nadien stevig gefeest werd.

Zat. 3.2 ZVK Sjoeters – Rode Ster Jupiter 7-2