Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 4-5 November 2016

Vr. 4.11 Sjoeters Dames – Veldkanteva’s 7-2

Na een goeie prestatie in de beker, ontvingen onze meisjes de dames van Veldkanteva’s om opnieuw aan te knopen met een overwinning. Door blessures en afwezigheden startten onze meisjes met een experimenteel elftal. Ondanks het balbezit en het overwicht was het toch wel wat zoeken en duurde het dan ook 10 minuten voor het eerste doelgevaar ontstond met een bal op de paal van Nele V. Onze meisjes begonnen elkaar beter te vinden met op het kwartier een doelpunt als gevolg. Nele B. zette de bal voor en Stien stond op de goeie plaats om de bal netjes naast de paal in doel te trappen. Niet veel later stond het al 2-0. Deze keer was het Lien die na een slalom door de verdediging de keepster kon verslaan. Onze meisjes bleven druk zetten met nog een 3e doelpunt als gevolg. Opnieuw was het Lien die na een rush de netten deed trillen. De bezoekers schoten wakker en creëerden enkele mooie mogelijkheden, maar Mayte hield haar netten schoon. Na de pauze trokken onze meisjes meteen bij de aftrap al ten aanval. Een voorzet van Nele B. werd door de keepster pal in de voeten van Lien weggewerkt die de bal in het lege doel deponeerde. 10 minuten later was het opnieuw prijs. Deze keer was het Nele B. die een pareltje scoorde door de keepster van buiten de 16 te verschalken met een knap geplaatst schot. Onze meisjes wisten daarna nog 2 keer te scoren via Lien en Tinneke, die met haar eerste baltoets van de match een doelpuntje meepikte. Tussendoor scoorden de bezoeksters nog 2 eer reddende doelpunten zodat onze meisjes de 3 punten thuis hielden met een 7-2 overwinning.
Samenstelling van de ploeg: Mayte Pevenage, Britt Storme, Niky De Kegel, Silke Helon, Debbie Mertens, Stien Raedemaeker, Nele Van den Broeck, Tania Louage, Lien Thoen, Nele Boonen, Sofie Vermeerbergen, Tinneke Van den Broeck, Patricia Thys.

Vr. 4.11 Sjoeters recreatief – Borsbeke 3-1

Na de prachtige uitoverwinning vorige week bij ’t Vat kregen de recreatieven nu Borsbeke op bezoek. Het werd een boeiende match met heel wat nieuwe thuisspelers, Dries, Steven, Jonas en Tom. En deze lieten zich direct opmerken en hadden een groot aandeel in de nieuwe zege. Ondanks de lichte blessure van Steven Decuyper waardoor hij moest vervangen worden kon de thuisploeg toch op voorsprong komen met een doelpunt van Ignace Heyvaert na een assist van Steven E. Toen Serge 15’ voor tijd er 2-0 van maakte leek de match gespeeld maar de bezoekers kwamen terug tot 2-1 en het beloofden nog spannende minuten te worden. Opnieuw op assist van Steven E konden de Sjoeters er 3-1 van maken 1’ voor tijd via Tom Vrijders en was de nieuwe zege een feit.

Zat. 5.11 Sjoeters A – Tervuren Rangers 3-0

Ne een zes op zes in de vorige twee thuismatchen kregen de Sjoeters A Tervuren Rangers te bekampen, een technisch sterke ploeg die soms op het randje speelde. Na amper 8 minuten kwamen de Sjoeters op voorsprong via Mathias Pots op aangeven van Steven Ringoot. De bezoekers probeerden wat terug te doen maar het bleef 1-0 bij de rust. Na de pauze al na 5’ 2-0 via de ingevallen Ferre. De bezoekers namen nu wat meer risico’s maar de thuisploeg vergat op counter de kansen te verzilveren. Het beleef spannend tot de heroptredende Kim De Kegel er 3-0 van maakte, meteen de eindstand. Meteen ook een derde overwinning op rij dankzij een zeer goeie collectie prestatie vd ploeg. De A ploeg blijft vooraan meedraaien en ontvangt nu de buren uit Asse, de regerende kampioen in 1e afdeling, Caféboontjes.

Zat. 5.11 Sjoeters B – Hoke 1-4

De B ploeg begon zeer sterk aan deze match en creeerde een paar hele goeie kansen maar kon niet scoren door oa een goed keepende bezoekende doelman. De Sjoeters maakten het meest aanspraak op een voorsprong maar het waren de bezoekers die er nog voor de rust 0-1 van maakten. Na de pauze wat druk vd Sjoeters maar de bezoekers maakten er na zowat 15’ 0-2 van. Nog in dezelfde minuut stond het 1-2 en laaide de hoop op bij de Sjoeters. Doelman Jelle Vliegen speelde ook een goeie partij maar kon toch niet beletten dat de bezoekers nog efficient tweemaal scoorden en zo de partij wonnen met 1-4. Overdreven score.

Zat. 5.11 ZVK Sjoeters – Rob & Co 4-5