AVVV Voetbal VK De Sjoeters 4-5 Oktober 2019

Vr. 4.10 Sjoeters recreatief – Affligem 9-1

Na de ruime 5-1 overwinning van vorige week opnieuw een monsterscore voor de recreatieven van de Sjoeters. De ploeg was duidelijk gemotiveerd want na 10’ stond het al 3-0 na doelpunten van Ken VDE, Brandon S en Vincenzo. De bezoekers waren even aangeslagen maar konden zich toch wat herstellen en hielden de rest van de 1e helft goed stand. Na de rust kwamen de Sjoeters opnieuw onder stoom en maakten er op korte tijd 6-0 van via Brandon (2) en Vincenzo. Een kleine onoplettendheid zorgde voor de eerredder van de bezoekers (6-1) maar nadien verder eenrichtingsvoetbal met nog doelpunten van Jelle S (2x) en Ken. Een goeie prestatie van de recreatieven en meteen een tweede opeenvolgende zege. Volgende week bij TK Meldert wacht een nieuwe uitdaging!

Zat. 5.10 Sjoeters A – De Vissers Alsemberg 3-0

Na de mooie uitoverwinning vorige week moest de A-ploeg thuis aan de slag tegen de Vissers uit Alsemberg die goed aan de competitie zijn begonnen. Na een verkenningsronde konden de Sjoeters het spel naar zich toetrekken en kansen creëren. Eerst mikte Yannick nog juist naast het doel maar na zo’n 15’ kon hij een mooie voorzet van Kim DK in de hoek binnenkoppen (1-0). De bezoekers reageerden en troffen de deklat. De A-ploeg wou een dubbele voorsprong en kreeg die ook nog voor de rust via Ferre VG. Na de pauze liet de A-ploeg het eerste kwartier het tempo wat zakken maar coach Kenny pepte zijn spelers op en er kwamen weer kansen op de counter. Jitse had de kans om te scoren evenals Peter DP maar uiteindelijk was het Kim DK die een goeie match bekroond zag met een doelpunt op assist van Jitse, 3-0, meteen de eindstand. Opdracht volbracht en 13 op15 voor de A-ploeg die hiermee voorlopig op kop staat in de rangschikking.

Zat. 5.10 Sjoeters B – Flora Likert 2-3

Een boeiende match tussen 2 ploegen die de top 5 ambiëren in hun reeks. In de eerste helft werd er snel gespeeld en beide ploegen creëerden kansen maar het waren de Sjoeters die op voorsprong kwamen via Jander M. Deze krappe 1-0 werd ook de ruststand. Na de pauze kregen de toeschouwers een boeiende match. De bezoekers kwamen terug op 1-1 maar het was opnieuw Jander die er op een mooie manier 2-1 van maakte. De thuisploeg droomde al van de overwinning maar dit was buiten de bezoekers gerekend die bleven gaan en er op 5’ tijd nog 2-3 van maakten en op die manier de drie punten meenamen. Volgende week moeten de mannen van coach Davy M zich herpakken op Vollezele.

Zat. 5.10 Sjoeters Y – Cecilia United 2-2

Tegen een ploeg die onderaan in de stand staat dachten de Youngsters een gemakkelijke namiddag te beleven. Coach Frank VDB waarschuwde zijn spelers vooraf om het niet te gemakkelijk op te nemen. Maar de bezoekers trokken onmiddellijk in de aanval en maakten het de thuisploeg lastig. Het werd zowaar 0-1. De Youngsters wilden het toen wat forceren om terug te komen en kregen het deksel op de neus, 0-2. De ploeg moest nu wilskracht tonen om nog terug te komen. Net voor de rust werd er tegengescoord door Othello (1-2). Na de pauze kregen de Sjoeters het toch nog lastig tegen een stugge tegenstander. Gelukkig kon Tim W met het hoofd nog scoren op vrijschop van Jonas L (2-2). Verder kwamen de Youngsters niet meer. Zij blijven ongeslagen maar verliezen hier toch twee belangrijke punten. Volgende week op zoek naar de overwinning!

Zat. 5.10 Madrouze – ZVK Sjoeters 7-3