Wedstrijdverslag 4 Januari 2014

AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Zat. 4.1 Sjoeters A – Nickyspurters A 1-2

Na een korte winterstop moest de A-ploeg het nieuwe jaar inzetten tegen de Nickyspurters.
Op een moeilijk bespeelbaar terrein speelde de thuisploeg een slechte 1e helft met weinig goeie passes en weinig goeie combinaties. De bezoekers waren iets balvaster en kwamen kort bij de openingstreffer tot Maarten Kennis plots een schietkans kreeg en tegen de onderkant vd lat aanschoot. Aan de overkant was het wel raak in de rebound (0-1), meteen de ruststand. Trainer Kenny probeerde tijdens de rust bij te sturen maar het waren opnieuw de bezoekers die er met enig geluk 0-2 van maakten. De Sjoeters waren nu goed wakker en probeerden het tij te keren mede dankzij de inbreng vd coach zelf. En nog geen 2’ later stond het al 1-2 na een persoonlijke actie van Kim. Iedereen geloofde er opnieuw in en er werd enige druk ontwikkeld maar het bleef 1-2. 2’ Voor tijd kon Jeroen nog uithalen naar de winkelhaak toe maar de doelman redde prachtig. Het bleef bij 1-2, meteen de 2e thuisnederlaag op rij. Volgende week wacht de leider Cristal Boys A.

Zat. 4.1 Sjoeters B – Nickyspurters.B 4-1

Net zoals in de heenwedstrijd konden de Sjoeters al snel scoren via Gerd Van Assche na een vrijschop van Hans Lissens. De bezoekers kregen geen voet aan grond en de Sjoeters bleven drukken en kansen afdwingen oa via Gerd Van Assche en Kurt Robberechts. Na 10’ werd het 2-0 via Wesley Geeurickx..
Na de pauze opnieuw druk van de thuisploeg maar de scheidsrechter bracht even spanning in de match door een ingebeelde penalty te fluiten voor de bezoekers, 2-1.
De Sjoeters waren niet aangeslagen en bleven rustig de match domineren met goed en snel combinatievoetbal wat resulteerde in de 3-1 via Bart Dierickx.
Het werd zelfs nog 4-1 opnieuw via Bart. Een meer dan verdiende overwinning.