AVVV Voetbal VK De Sjoeters 5-6 Oktober 2018

Vr. 5.10 Borsbeke – Sjoeters recreatief 2-2

Na de mooie 0-4 overwinning van vorige week, deze keer een 2-2 gelijkspel na een spannende match.
De Sjoeters kwamen tweemaal op achterstand maar wisten telkens nog gelijk te maken. Voor de doelpunten zorgden Jelle Stevens en Jarne Lissens.

Zat. 6.10 Cafeboontjes Asse A – Sjoeters A 0-5

Opnieuw een overtuigende zege voor de A-ploeg. De score kon nog veel hoger opgelopen hebben. Tijdens de eerste helft immers werden er eerst een aantal kansen niet afgemaakt via Davy DM en Steven R. Bovendien werd een doelpunt van Steven afgekeurd voor twijfelachtig buitenspel en werd een duidelijk handspel niet bestraft in de zestien. Toch kon de ploeg op het einde nog tweemaal scoren via Jitse en Yannick. Na de pauze hetzelfde spelbeeld hoewel de thuisploeg wat probeerde terug te doen. Er werd nog driemaal gescoord door Steven R, Davy DM en een penaltydoelpunt van Peter DP. Een mooie zege dus en een voorlopige tweede plaats nu met 15 op 18.

Zat. 6.10 Opel Boys Asse – Sjoeters B 3-3

De B ploeg verdedigde haar tweede plaats bij Opel Boys. Tijdens de eerste helft waren de Sjoeters duidelijk baas met 2 doelpunten via Jander M (op assist van Bert DS) en via een owngoal. Na de pauze een ander spelbeeld en de thuisploeg kwam al snel op 1-2 en nadien zelfs 2-2 via een afgeweken bal. Tot overmaat van ramp werd het zelfs 3-2 op vrijschop. In de laatste minuut kon de B-ploeg de eerste nederlaag afwenden opnieuw via Jander op voorzet van Bert DS. De B-ploeg blijft 2e en ontvangt volgende week de leider Poreistampers.