AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr. 6.03 Sjoeters Recreatief – Mariekerke 2-2

De sjoeters waren erop gebrand om terug een prestatie neer te zetten na de 3 voorgaande verloren wedstrijden. De ploeg begon sterk en na een paar gemiste kansen resulteerde dit in de 1-0 na 15 minuten via Thomas De Sitter. Daarna hielden de Sjoeters de match onder controle maar toch werd het tegen de gang van het spel in 1-1 na een misverstand in de verdediging. Vlak voor rust werd het zelfs 1-2 na een snelle counter.
Na rust kwamen de sjoeters terug sterk uit de kleedkamer en de tegenstander kreeg geen kans meer. Na 20 minuten in de 2e helft resulteerde dit in de 2-2 na een knappe vrijschop van Jens De Rycke. Daarna kregen de sjoeters nog enkele kansen, maar ook mariekerke kwam nog opzetten. Uiteindelijk bleef de uitslag 2-2, een terechte uitslag.

Zat. 7.03 Sjoeterseats

Afgelopen zaterdag konden de genodigden genieten van lekker eten op de sjoeters en nadien van de matchen van de A en B ploeg onder de eerste stralende zon van het jaar. Helaas kon de A-ploeg na een sterke match geen punten verdienen en verloor het met 0-1. Hierdoor zakt het naar de 4e plaats in de stand. De B-ploeg deed wel beter, won met 3-1 en blijft zo 3e in de stand.

Zat. 7.03 VK Veldkanteva’s B – Sjoeters Dames 0-27

Afgelopen weekend trokken onze meisjes naar Veldkanteva’s, de 12e in de stand. Ze grepen de thuisploeg meteen bij de keel en na talrijk gemiste kansen brak Lore H. de ban na 8 minuten spelen. Even later verdubbelde Lotte de score en volgden de doelpunten elkaar in een snel tempo op met een 0-13 tussenstand als gevolg. Doelpuntenmakers van dienst waren nog Nele B. (4), Lien (4), Nele V. (2) en Lore H. Ook na de pauze bleven ze aardig combineren en vloog het leer nog 14 keer tegen de netten via Lien (5), Lotte (4), Wen (2), Lore H., Niky en Tinneke. Met een goed gevoel en een 0-27 einduitslag trokken onze meisjes tevreden terug naar huis. Proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Sofie Vermeerbergen, Britt Storme, Niky De Kegel, Wen Reyniers, Mayte Pevenage, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Nele Van den Broeck, Lien Thoen, Lore François, Tinneke Van den Broeck, Debbie D’Haese.

Zat. 7.03 Sjoeters A – Peutie 94 0-1
Zat. 7.03 Sjoeters B – Stinne Boys 3-1