Vr. 06/11 Lippelo - Sjoeters Recreatief 4-3
Zat. 07/11 Sjoeters A - Simca Boys 0-4
Zat. 07/11 Sjoeters B - Opel Boys 0-3
Zat. 07/11 BoPéLé - ZVK Sjoeters 2-4

Zat. 07/11 VK Liedekerke - Sjoeters Dames 0-8

Zaterdagavond trokken onze meisjes naar Liedekerke. Ze startten niet scherp aan de partij met traag combinatiespel. Ondanks de minder goed start kregen ze wel de beste kansen, maar telkens stond de paal in de weg op schoten van Lore H en Lotte. Het was dan ook 22 minuten wachten tot de bevrijdende treffer werd gescoord. Lotte stuurde Lien diep, die oog in oog met de keepster rustig bleef en de 0-1 op het bord zette. Enkele minuten later zette Lien zich goed door en dwong de verdediging tot een owngoal. Onze meisjes waren nu echt gelanceerd en Lore H trapte de 3e tegen de touwen na een één-twee met Lotte. Een vrije trap werd enig mooi door Lotte binnen getrapt en ook Lore H knalde de bal knap in doel op een hoekschop van Tania. Lien wist tussendoor ook nog een keer te scoren na hoog druk zetten op de verdediging zodat onze meisjes uiteindelijk met een 0-6 voorsprong konden gaan rusten. Na de pauze zakte het tempo nog wat verder weg en wisten onze meisjes nog 2 maal te scoren via Lien. Eerst stond ze op de juiste plaats na een scrimmage en daarna wist ze een perfecte actie en dito voorzet van Nele B. goed af te werken. Nog enkele mogelijkheden werden niet benut waardoor onze meisjes met een 0-8 overwinning en 3 punten op zak naar huis trokken. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Niky De Kegel, Silke Helon, Tania Louage, Sofie Vermeerbergen, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Lore Hervent, Debbie d’ Haese, Lien Thoen, Nele Van den Broeck, Patricia Thys, Nele Boonen.