Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Wedstrijdverslagen 7-8 Maart 2014

Vr. 7.3 Schoonaarde – Sjoeters Dames 1-0

Na de vele afgelastingen van de afgelopen weken, konden onze meisjes eindelijk nog eens een voetbalmatch aanvatten. De wedstrijd op het terrein van Juventus Schoonaarde was nog maar net gestart of een verre knal vanop de middellijn belandde net onder de lat in het doel. Ondanks de snelle achterstand lieten onze meisjes het hoofd niet hangen en brachten ze de beste combinaties op de mat. Het resulteerde in enkele kansen voor Lien, Jolien, Annelore en Tania, maar telkens stond de keepster paraat. Ook na de pauze kregen we hetzelfde spelbeeld: onze meisjes die de tegenstander wegduwde, maar er niet in slaagde de keepster te verschalken. De thuisploeg kon stand houden en gevleid de drie punten thuis houden. Volgende keer beter!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Linzy Van Lier, Mayte Pevenage, Annelore De Potter, Jolien De Donder, Tania Louage, Lien Thoen, Debbie D’Haese.

Vr. 7.3 Sjoeters recreatief - Kapelle op den Bos 2-2

De recreatieven, onder gelegenheidscoach Bertrand Desitter, kregen een jonge moeilijke tegenstander te bekampen. Toch startte de ploeg weer sterk dankzij oa draaischijf op het middenveld, Kristof. Al snel maakte topschutter Serge er 1-0 van. De thuisploeg domineerde en maakte er 2-0 van via Xavier. Nadien werden nog een paar kansen gemist om de voorsprong uit te diepen. Na de vervanging van Kristof kon het nog een moeilijke 2e helft worden. Doelman David D kreeg een verraderlijke bal niet onder controle en het stond al snel 2-1. De Sjoeters kregen ook nog de kans op de 3-1 maar het waren de bezoekes die met een snelle counter er 2-2 van maakten. Michael Esselens moest dan nog de doelman vervangen maar de stand veranderde niet meer. Het bleef 2-2.

Zat. 8.3 FC Peutie – Sjoeters A 3-1

Coach Kenny Nuyts had zijn ploeg gewaarschuwd voor de sterke tegenstander. De spelers namen aanvankelijk een goeie start en combineerden vlot en hadden dan ook veldoverwicht.
Dit overwicht werd na zo’n 20’ beloond met een verdiend doelpunt van Maarten Kennis. De thuisploeg werd wakker en op 5’ tijd konden ze de achterstand ombuigen naar een 2-1 voorsprong met de rust.
Na de pauze ging de thuisploeg door en maakte er al snel 3-1 van. De Sjoeters probeerden de situatie nog recht te zetten maar de inzet was niet goed genoeg hiervoor. Enkel Frank kon nog scoren maar zijn schot spatte uiteen op de paal. Aan de overkant waren er ook nog kansen maar het bleef bij een 3-1 nederlaag. Hopelijk volgende week opnieuw beter.

Zat. 8.3 Sportam – Sjoeters B 1-1

Na de stunt van vorige week tegen de dan nog ongeslagen leider waren de verwachtingen hoog gespannen voor de Sjoeters B.
De coach had nog gewaarschuwd voor de hoekschoppen van Sportam maar al na 3’ stond het 1-0, via, jawel, een hoekschop.
De B ploeg herpakte zich en speelde een goeie 1e helft maar kon maar 1 keer scoren, net voor de rust via Gerd Van Assche.
Iedereen verwachtte een sterke 2e helft van de Sjoeters maar het liep van geen kanten meer. Sportam verdedigde sterk en de Sjoeters konden niet meer scoren, zodat het een grijs gelijkspel werd, 1-1.