AVVV Voetbal VK De Sjoeters 7-8 Oktober 2016

Vr. 7.10 Sjoeters – Lippelo 4-1

De recreatieven kregen een moeilijke tegenstander te bekampen. De match begon gelijkopgaand maar toch waren het de Sjoeters die eerst scoorden via coach Serge (1-0). De bezoekers waren niet onder de indruk en maakten er 1-1 van. Gelukkiglijk konden de Sjoeters nog voor de rust opnieuw scoren, deze keer via Ignace. Na de pauze konden ook de 2 nieuwe spelers zich laten opmerken, nl. Dries V L en Bert H. Topschutter Thomas Desitter kon nog tweemaal scoren en bracht zo de verdiende 4-1 eindstand op het bord. Hopelijk kan deze positieve lijn nu doorgetrokken worden.

Zat; 8.10 Sjoeters A – Bobo A 3-2

De A-ploeg moest na de 6 op 6 aantreden thuis tegen de vice kampioen van vorig seizoen: Bobo uit Overijse. De bezoekers maakten het de Sjoeters niet gemakkelijk en lieten de thuisploeg niet in hun spel komen tot Tom toch kon scoren met een kopbal op voorzet van Steven R. Even later scoorde Steven zelf maar de goal werd onterecht afgekeurd voor buitenspel. Aan de overkant werd het 1-1 zodat het met de rust 1-1 stond ipv 2-0. Na de pauze een sterk offensief van de Sjoeters wat resulteerde in de 2-1 via Steven R. De bezoekers keerden echter opnieuw terug (2-2) met nog 15’ te spelen. Nadat Mathias en Steven al eens gemist hadden kon Gerd met een mooie kopbal op vrijschop van Maarten VDS heerlijk binnenkoppen (3-2). De bezoekers probeerden nog maar het bleef bij een krappe maar toch wel verdiende overwinning van de Sjoeters. Door deze 9 op 9 stijgt de ploeg nu naar de 2e plaats.

Zat. 8.10 Sjoeters B – Opel Boys Asse 5-0

Na de mooie uitzege vorige week moest de B-ploeg het nu thuis opnemen tegen Opel Boys uit Asse. De B-ploeg startte weer sterk en Kristof VDH zorgde al snel met een kopbal voor de 1-0. Nadien scoorden Bart D nog en ook Dieter bleef niet achter en zorgde voor de 3-0 voorsprong met de rust. Na de pauze kon de heroptredende Frank Uyttersprot er 4-0 van maken. Er volgden nog heel wat kansen voor de ontketende Sjoeters maar enkel nog Jens DR kon nog scoren, net zoals vorige week. Het werd dus een ruime en verdiende 5-0 overwinning. Hierdoor stijgt de ploeg naar de 6e plaats in de stand.