AVVV Voetbal VK De Sjoeters 7-8 September 2018

Alle Sjoeterploegen winnen!!
Inderdaad een top weekend voor de Sjoeters. De vijf ploegen wisten immers allemaal te winnen! De Sjoeters hebben dan ook hun start niet gemist!!l

Vr. 7.9 Sjoeters recreatief – TK Meldert 7-0
Wat een start voor onze recreatieven. Tegen een elk jaar sterke tegenstander TK Meldert werd het een klinkende overwinning! Na een gelijkopgaande start konden de Sjoeters de score openen via Ozzi. Nog voor de rust verdubbelde hij de score. Doelman Greg had ondertussen ook al 2 geweldige reddingen uitgevoerd om de nul te houden. Na de pauze eerst 10 minuten overwicht van Meldert maar zonder doelpunten en nadien ging het ineens vlotter. Ozzi maakte zijn derde op counter. Nadien snel 4-0 via Gregory die er ook 3 maakte. Jelle Stevens kon tussendoor ook nog zijn doelpuntje meepikken zodat het een ruime 7-0 overwinning werd!

Zat. 8.9 ZVK Sjoeters – Frusty’s 5-3
Zat. 8.9 Sjoeters A – Hondzocht 12-0

Na de moeilijke uitoverwinning van vorige week was de A-ploeg sterk gemotiveerd voor de eerste thuismatch. De bezoekers daagden echter maar op met 9 en de thuisploeg klaarde dan ook snel de klus. Al in de eerst minuut stond het 1-0. Al snel liep de score op naar 4-0. De Sjoeters bleven goed combineren en verzorgden de show voor het publiek. De bezoekers zakten volledig in mekaar en verloren er de moed bij. Bij de rust was het al 12-0 met o.a. 7 doelpunten van Davy DM. De bezoekers wilden nog wel maar verloren nog een paar spelers met kwetsuren zodat de match dan maar gestaakt werd. Volgende week wacht er alleszins een moeilijkere opdracht voor de ambitieuse A-ploeg op verplaatsing bij de buren van Cristal Boys.

Zat. 8.9 Sjoeters B – T Vraagteken 3-2

Na de mooie 1-2 overwinning bij het zwart beest Hoke vorige week ook de eerste thuismatch van de B-ploeg tegen de vice-kampioen van vorig seizoen 't Vraagteken uit Dilbeek. Telkens een moeilijke match. De B-ploeg is echter dit seizoen ook nog wat sterker geworden en startte zonder druk aan de match. Dit resulteerde in een prachtig doelpunt van Amigo in de volley. 5’ Later liet de scheidsrechter een bezoeker doorgaan uit buitenspel en alles was te herdoen (1-1). De Sjoeters waren echter super gemotiveerd en topschutter Yarne maakte er met een mooi afstandsschot 2-1 van nog voor de rust. Na de pauze rustig overwicht van de Sjoeters en Bart D maakte via penalty de verdiende 3-1. Even voor tijd nog een penalty voor de bezoekers en zo werd het 3-2. Een belangrijke zege van de B-ploeg die nu ook 6 op 6 telt.

Zat. 8.9 Sjoeters Y – Eendracht Vilvoorde 5-1

Een historische match voor de Sjoeters. Een nieuwe ploeg met allemaal jonge spelers tussen 17 en 20 jaar speelde haar eerste thuismatch. Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van onze club! En het werd passend gevierd met een klinkende overwinning! De start was nochtans minder want al in de eerste minuut werd het 0-1. De Sjoeters waren echter niet aangeslagen en 2’ later stond het 1-1 via Joren C op assist van Siebe. Na 15’ de voorsprong via Joren Declercq op pass van kapitein Jan Arits. Nog voor de rust werd het 3-1 via Lennert. Na de pauze speelden de Sjoeters de match rustig uit met mooi voetbal en een sterke solide verdediging onder leiding van Jarne L en Febe. Er werd trouwens nog tweemaal gescoord via Jarne Deschrijver, de laatste op assist van Victor G. Een prachtige 5-1 overwinning. De eerste overwinning ooit en dit smaakt naar nog!!