Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Zat. 7.2 Sjoeters A - Cafeboontjes Asse A 2-3

Nadat de gasten waaronder 2 ex Rode Duivels een heerlijk etentje werden aangeboden op de sjoeterseats kon de 1e match op gang getrapt worden door Wieter (als vertegenwoordiger van de ‘vrijdagvrienden’).
Al snel een koude douche voor spelers en supporters toen de bezoekers na 3’ er 0-1 van maakten. De A-ploeg, 2e in de stand, moest er nu vol voor gaan tegen de leider. De ploeg werd dominant en creëerde de beter kansen maar toch duurde het nog tot 1’ voor de rust alvorens Yannick de verdiende gelijkmaker scoorde. Direct na de rust kon Jitse, na een vrijschop van Gerd Van Assche, er 2-1 van maken.
Een betere start konden de Sjoeters zich niet wensen. De buit leek al binnen maar toch bleef de ploeg gaan voor de 3-1.
De aanvalslust werd de ploeg echter fataal want op counter werd het 2-2 en even later moest doelman David Berloo, opnieuw op counter, naar de noodrem grijpen. Penalty en rood. Het werd 2-3. Een mentale tik van jewelste die de ploeg, met tien, niet meer te boven kwam. Het bleef bij een pijnlijke 2-3 nederlaag.

Zat. 7.2 Sjoeters B - Cafeboontjes Asse B 3-2

De B-ploeg, 3e in de stand, kreeg eveneens Cafeboontjes te bekampen. Ook hier een matchbal, afgetrapt door Soit Vanderelst.
En ook hier hetzelfde scenario als bij de A-ploeg.
De bezoekers kwamen ook 0-1 voor maar na een remonte met het goeie voetbal kon de B-ploeg deze achterstand ombuigen naar een 2-1 voorsprong.
Dit via doelpunten van Jurgen Debrabandere en Danny Vrydag.
Ook hier leek de buit binnen maar Cafeboontjes maakte eveneens gelijk (2-2).
Een slotoffensief van de Sjoeters leverde nog een doelpunt op via Kurt Willems. Hier dus ook 3-2 maar deze keer in het voordeel van de Sjoeters. Hierdoor rukt de ploeg, net als de A-ploeg, op naar de 2e plaats in de stand.

Zat. 7.2 Sjoeters Dames - Molenbeek Girls 12-1

Zaterdagnamiddag kregen onze meisjes het bezoek van de technisch sterke Molenbeek Girls. De heenwedstrijd werd makkelijk gewonnen, maar toch waren onze meisjes op hun hoede gezien de goede resultaten die de bezoekers recent geboekt hadden. Al snel klommen ze dan ook op voorsprong na een knap schot van Stien. Molenbeek liet de moed niet zakken en probeerde al voetballend in de wedstrijd te geraken. Hoewel onze meisjes het tempo wat lieten zakken, diepten ze na 10 minuten alsnog hun voorsprong verder uit via Lien. De bezoekers bleven aardig combineren, maar onze verdediging stond als een huis. Aan de overkant kregen onze meisjes ook kans op kans met nog doelpunten van Lien en Nele (3) en een 6-0 ruststand als gevolg. Ook na de pauze deden de bezoekers het niet onaardig, maar het waren onze meisjes die de kloof verder uitdiepten. Debbie en Nele (5) zorgden deze keer voor de goals. Molenbeek wist tussendoor ook nog een eerredder te scoren zodat uiteindelijk de wedstrijd gewonnen werd met 12-1. Een goede generale repetitie voor de topper van volgende week!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Lise Hoogewys, Niky De Kegel, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Lore Hervent, Lotte Theelen, Nele Boonen, Lien Thoen, Britt Storme, Wen Reyniers, Debbie D’Haese.