AVVV Voetbal VK De Sjoeters 8-9 November 2019

Vr. 8.11 St Amands – Sjoeters Recreatief 4-1

De recreatieven moesten op verplaatsing naar St Amands, elk jaar één van de moeilijkste tegenstanders. En de ploeg begon niet geconcentreerd genoeg en de thuisploeg profiteerde hier maximaal van door maar liefst 4x te scoren in de eerste helft. Tijdens de rust werd er tactisch bijgestuurd en dit resulteerde in een goeie tweede helft. De Sjoeters domineerden nu zowaar en konden al snel milderen tot 4-1 via Xavier Depestel. Diezelfde speler kreeg nadien nog een paar goeie kansen maar scoren was er niet meer bij. Een ietwat overdreven nederlaag die volgende week moet uitgewist worden thuis tegen Impegem.

Zat. 9.11 Sjoeters B – Sporting Affligem 4-1

Na weken zonder overwinning hunkerde de B-ploeg naar een deugddoende thuiszege. De ploeg begon dan ook zeer sterk aan de partij en drong de tegenpartij direct achteruit met vlotte combinaties. Toch duurde het tot het kwartier vooraleer er gescoord werd. Het was de sportief verantwoordelijke van de club Danny VP die mooi scoorde met het hoofd. Even later werd het zelfs 2-0 via Frank VR. Nog was de honger niet gestild want nog voor de pauze scoorde Jurgen DB rechtstreeks in doel via hoekschop. Na de pauze even hoop voor de bezoekers (3-1) maar het was Kurt Robberechts die als kapitein een penalty feilloos omzette en de eindstand vastlegde: 4-1.

Zat. 9.11 Sjoeters Y – FC Ons Huis 2-0

Ook de Youngsters van de Sjoeters wilden eindelijk opnieuw eens winnen na drie nederlagen op rij. Het zou nochtans niet gemakkelijk gaan want de tegenstander had dit seizoen nog niet verloren. Een zware opdracht dus. De coach Frank Van den Broeck had zijn mannen goed opgepept om vooral in de beginfase zich niet te laten verrassen. En zo gebeurde. De ploeg speelde zeer geconcentreerd en het werd een boeiende match met twee voetballende ploegen. Na zowat 15’ kon Joren Callaert op snelheid doorgaan maar hij werd foutief gestopt, penalty. Nils Vermeir kweet zich perfect van zijn taak en zette de 1-0 op het bord. Nog geen 3’ later interceptie van Jonas Lissens en hij maakte het zelf mooi af, 2-0. De bezoekers drongen nu aan maar de thuisverdediging en doelman Joren DC lieten niet begaan. Ook in de tweede helft probeerden de bezoekers hun eerste nederlaag af te wenden maar het bleef bij een hard bevochten maar verdiende overwinning van de Youngsters!

Zat. 9.11 ZVK Sjoeters – Olympic 6-7