AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Zat. 8.11 Nickyspurters – Sjoeters B 1-4

Na 4 opeenvolgende overwinningen (in de nieuwe uitrusting) moest de B-ploeg op verplaatsing naar Groot-Bijgaarden .De motivatie was er en de ploeg domineerde de ganse match. Al snel werd het 0-1 langs Tom, maar tegen de gang van het spel in werd het toch 1-1 voor de rust.
Na de pauze opnieuw dominantie van de B-ploeg en de doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Er werd nog maar liefst 3 keer gescoord, via Kenny Nuyts, Kurt Willems en Gerd Van Assche. Het werd dus een vlotte en ruime 1-4 overwinning na een sportieve match.
Meteen de 5e overwinning op rij en een 3e plaats in de stand.

Zat. 8.11 Stephanois – Sjoeters Dames 1-7

Na een aantal makkelijk gewonnen wedstrijden trokken onze meisjes op 8 november naar Stéphanois, een te duchten tegenstander die mee bovenaan het klassement staat. De wedstrijd begon aanvankelijk gelijk opgaand, maar na een 5-tal minuten namen onze meisjes resoluut de wedstrijd in handen. Na 15 minuten spelen klommen ze dan ook verdiend op voorsprong via een corner van Nele B. die heel knap in één tijd door Lise in doel werd gewerkt. Niet veel later stond de 2-0 al op het bord via Sofie en ook Lotte pikte haar doelpunt op penalty mee nadat een kopbal van Nele V. met de hand van de lijn werd gehaald. Met een 3-0 ruststand leek de wedstrijd gespeeld, maar de thuisploeg kwam snedig uit de kleedkamer en scoorde snel de aansluitingstreffer met een knappe vrije trap. Ze drukten onze meisjes tegen eigen doel, maar liepen op een counter die Lien wist te benutten. De thuisploeg viel wat terug en al snel wist Sofie de score nog verder uit te diepen. Uiteindelijk zorgde een rake kopbal van Lien en een doelpunt van Lore voor een 1-7 eindstand. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Sofie Vermeerbergen, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Nele Van den Broeck, Lien Thoen, Debbie D’Haese, Tinneke Van den Broeck, Elly De Kegel.