AVVV Voetbal VK De Sjoeters 9-10 December 2016

Vr. 9.12 Sjoeters Dames – Fc Ternat 10-2
Zat. 10.12 ZVK Sjoeters – Vedett 7-1

Zat 10.12 Sportingboys Anderlecht – Sjoeters A 0-0

De ploeg van coach Kenny Nuyts heeft nog altijd te kampen met een aantal gekwetsten waardoor de resultaten de laatste matchen wat tegenvielen. Op verplaatsing in Anderlecht begon de ploeg dan ook wat behoudend maar al snel kregen de Sjoeters de overhand en creëerden een paar mooie kansen evenwel zonder doelpunten. Na de pauze verliep het spel meer verdeeld en kregen beide ploegen de kans op het openingsdoelpunt. Na amper een kwartier echter werd het te donker om verder te spelen maar de verlichting deed het niet en de match werd 20’ voor tijd stopgezet bij een 0-0 stand.

Zat. 10.12 Stinne Boys – Sjoeters B 6-0

Na de mooie thuisoverwinning van vorige week trok de B-ploeg met vertrouwen naar de tweede in de stand. De eerste helft viel alles nog mee. Hoewel beide ploegen de mogelijkheid hadden om te scoren was het alleen de thuisploeg die hier in slaagde (1-0 bij de rust). Na de pauze bleef het een kwartier 1-0 tot het mistasten in de verdediging bij de Sjoeters zorgde voor de 2-0. Even later liep het opnieuw fout en was de match gespeeld. De ploeg zakte in mekaar en kreeg nog een zware 6-0 nederlaag aan de broek, de zwaarste nederlaag ooit. En volgende week wacht de leider in de stand.