AVVV Voetbal VK De Sjoeters 9-10 Maart 2018

De 6e editie van het hoppescheutenetentje bij de Sjoeters was opnieuw een succes! De aanwezigen konden genieten van lekkere drank en gerechten bereid door onze hobbykoks waarvoor grote dank! Het was weer een topmoment voor de club!

Vr. 9.3 Oppuurs – Sjoeters recreatief 2-0
Zat. 10.3 Hoke – Sjoeters B 6-3

Zat. 10.3 Petit St Guidon Anderlecht – Sjoeters A 2-2

De A-ploeg moest op verplaatsing bij de toekomstige kampioen in Anderlecht voor een avondmatch. De Sjoeters die ook al bij de nummer 2 waren gaan winnen met 0-4 waren gebrand op een goeie prestatie. Spijtig genoeg moest speler-coach Kenny Nuyts 2 van zijn belangrijke spelers missen, nl. Jelle DD (gekwetst) en Davy DM (geschorst). De Sjoeters startten verschroeiend met al na 30 seconden een schot van Steven R weggehaald onder de deklat. Nog geen minuut later een nieuwe poging van Stijn W en het stond 0-1. De thuisploeg probeerde snel terug te komen maar de Sjoeters speelden sterk in blok en vingen de thuisploeg met nochtans spelers uit 2e provinciale goed op. 3’ Voor tijd moest Dries zich toch gewonnen geven na een doelpunt uit de rebound nadat hij een eerste schot nog knap keerde. Op slag van rust kwamen de Sjoeters opnieuw op voorsprong na een hoekschop direct in doel getrapt door Yannick L, een prachtgoal! Na de rust konden de Sjoeters de voorsprong spijtig genoeg niet lang vasthouden. Al na minder dan een minuut stond het 2-2 door een owngoal. Wie dacht dat de Sjoeters nu zouden bezwijken onder de druk hadden het mis. Het werd een boeiende 2e helft met wisselende kansen. Peter DP was nog tweemaal kort bij de winninggoal evenals Steven R. Ook de thuisploeg probeerde nog maar de verdediging stond pal. Het bleef bij een billijk gelijkspel. Sinds eind november verloor de A-ploeg niet meer en is aan een sterke reeks bezig. De tweede plaats is nog mogelijk.