Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Zat. 9.1 Sjoeters A – FC Peutie 2-0

De 1e match na de winterstop is altijd belangrijk om te winnen. De opdracht voor de ploeg van hoofdcoach Kenny was dus duidelijk. Het eerste kwartier was ook veelbelovend. Veel inzet en een paar mooie kansen o.a. voor Yannick en Tom maar het was telkens net niet. Na zowat 15’ was het toch raak via Tom op voorzet van Kim. Na een mistasten achteraan had Tom de 2-0 aan de voet maar miste spijtig genoeg. De bezoekers van hun kant speelden ook een sterke partij en maakten het de Sjoeters erg lastig. Ook na de pauze bleven de bezoekers op zoek gaan naar de gelijkmaker. De Sjoeters speelden echter erg volwassen en hielden achteraan de boel dicht. 10’ Voor tijd een grote kans voor Christophe maar hij miste. Op de hoekschop die hier op volgde kon Kim dan toch de doelman te grazen nemen, 2-0. Een domper voor Peutie. Ze probeerden nog met de moed der wanhoop maar het bleef bij een belangrijke hard bevochten zege voor de Sjoeters na een mooie en snelle match.

Zat. 9.1 Sjoeters B – Hoke 2-2

De B-ploeg kreeg met Hoke een titelkandidaat op bezoek maar de Sjoeters waren helemaal niet onder de indruk en dwongen verschillende mooie kansen af. Pogingen van Hans en Bart werden door de doelman gered. Aan de overkant konden de bezoekers wel scoren na een mooie uitgespeelde aanval. De Sjoeters gingen op zoek naar de verdiende gelijkmaker maar het waren opnieuw de bezoekers die er 0-2 van maakten.
Na de pauze kon Kurt Willems zijn heroptreden maken en de thuisploeg bleef er nog in geloven, zoveel was duidelijk. Evenwel net als in de 1e helft bleef de doelman overeind. Na 20’ moest hij zich dan toch gewonnen geven. Op hoekschop van Kurt W kon Kris binnenkoppen, 1-2. Het geloof was terug en 5’ voor tijd kon Kurt Robberechts, opnieuw op hoekschop binnenkoppen, 2-2, meteen de eindstand. Geen slecht resultaat maar er zat meer in.

Zat. 9.1 Veldkanteva’s – Sjoeters Dame 0-5

Zaterdagnamiddag trokken onze meisjes naar Veldkanteva’s voor de eerste wedstrijd van de terugronde. Onze meisjes namen meteen het heft in handen en zetten de thuisploeg onder druk. Al snel scoorden ze dan ook de verdiende 0-1, maar werd het doelpunt van Nele B. onterecht afgekeurd voor buitenspel. Het was moeilijk combineren op het kleine en modderige terrein, maar halfweg de eerste helft slaagden onze meisjes er alsnog in om de openingstreffer op het bord te trappen. Lore H. krulde de bal, na een assist van Lien, heel mooi tussen de palen. De veer leek wat gebroken bij de thuisploeg en niet veel later stond de 0-2 op het bord. Patricia stuurde Lien alleen diep en die plaatste de bal rustig naast de keepster in doel. De thuisploeg brak sporadisch uit, maar dan stond er telkens wel een verdedigster of onze keepster in de weg. Nog voor de pauze wisten onze meisjes een 3e keer te scoren. Opnieuw was het Lore H. die met een afstandsschot de netten deed trillen. Het spel werd na de pauze wat slordiger, maar onze meisjes slaagden er toch nog in om 2 maal te scoren. Eerst werd een dieptepass van Niky afgewerkt door Lien. En net voor affluiten kopte Lien een hoekschop van Mayte knap binnen. Zo trokken ze met een 0-5 overwinning en de 3 punten naar huis. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Britt Storme, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Patricia Thys, Tania Louage, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Aukelien Vliegen, Silke Helon, Debbie D’ Haese.

Zat. 9.1 ZVK Sjoeters – Olympic 4-5

Vr. 15.1 20u Sjoeters Dames – FC Herne
Zat. 16.1 13u Sparta den Bos B – Sjoeters B
Zat. 16.1 14u30 Sparta den Bos A – Sjoeters A

Volgende activiteit