Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Seizoenbegin Sjoeters!

Na een verdiend tussenseizoen met oa de geslaagde organisatie van de 2e Zomercup, komt het nieuwe seizoen weer kortbij.
Op 7 september zijn de eerste competitiematchen gepland en hiervoor werd totnogtoe al stevig getraind onder leiding van een nieuwe trainer.
Kenny Nuyts die al een paar jaar in Opwijk woont is de nieuwe hoofdtrainer die tevens de A-ploeg van de Sjoeters zal coachen.
Met zijn grote ervaring als speler en trainer de voorbije jaren hoopt het bestuur dat hij de jonge garde van de Sjoeters nog heel wat kan bijbrengen op voetbalgebied. Bij deze wensen we ook uitdrukkelijk Patrick Coudyser te bedanken die de voorbije seizoenen degelijk werk verrichtte en zeer verdienstelijk was als hoofdtrainer. We zijn dan ook blij dat hij actief lid blijft van de club.
Ook bij de Dames wordt uitgekeken naar het nieuwe seizoen. De wedstrijdkalender werd ondertussen online gezet. Hier dienen we ook Els Sanders te bedanken voor haar jarenlange grote inzet voor de Damesploeg. Bedankt Els!

Vr 30.8 20u Sjoeters recreatief – Kalken
Zat 01.9 14u Sjoeters B – Sparta den Bos
Zat 01.9 15u30 Sjoeters A – Nickyspurters

MOSSELRESTAURANT

Op 20, 21 en 22 september gaat opnieuw het bekende MOSSELRESTAURANT door in de kantine. De beste mosselen (goudmerk) worden hier geserveerd in restaurantstijl. Zoals elk jaar kan men hier pas terecht na reservatie en betaling bij iemand van het bestuur.

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk